Goed nieuws van het Mega MotorTreffen!

Bericht van Mega Motortreffen,

Bezoekers aan het Mega MotorTreffen op 21 mei in Vijfhuizen betalen niets voor het toegangskaartje! Je leest het goed: het Mega MotorTreffen is gratis toegankelijk. Waarom?

TVKAR.nl heeft zich als sponsor aan het Mega MotorTreffen verbonden. Zij doen een bijdrage en daarom is het niet langer nodig dat bezoekers betalen voor het Mega MotorTreffen. Dat past ook veel beter bij wat we willen met het Mega MotorTreffen: een feest van motorrijders, voor motorrijders.

Hiermee gaat onze wens in vervulling: een kwalitatief én gratis Mega MotorTreffen organiseren.
Het Mega MotorTreffen heeft een mooi programma. Zo’n beetje alle motormerken zijn van de partij. Ze pakken uit met heel veel nieuwe modellen. Ook zijn er veel dealers en marktkramen. Dit alles omlijst met live muziek en presentaties op het grote podium.

Het podium krijgt overigens om 13.30 uur de allure van een bioscoop, want dan gaan we met z’n allen live naar MotoMe kijken en later naar motorsport. En bang voor de hongerklop hoef je niet te zijn: op het terras serveren we echt heerlijk eten. Zoals het hoort op een feest met motorrijders.

Bezoekers die al een toegangskaartje hebben gekocht, zijn inmiddels ingelicht. Het bedrag is op hun bankrekening teruggestort.

Een gratis Mega MotorTreffen: wij krijgen er nog meer zin in!

Tot 21 mei en met vriendelijke groeten,

Promotor Magazine & KNMV

PS: Samen met je vrienden en bekenden naar het Mega MotorTreffen? Dat kan, er zijn nog kaarten beschikbaar. Registreer je via MegaMotorTreffen.nl/tickets voor het gratis ticket.

BESTEL JE TOEGANGSKAART HIER

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.